10 euro korting op een cursus en 10% korting in de webshop
Inline Skaten
Rengerslaan 18917 DD Leeuwarden-plan route

Vanuit een echte Nederlandse sport schaatsen is het inline skaten/skeeleren gekomen zodat je in de zomer ook kunt genieten van deze gezonde sportbeweging.

Wil je dit op een veilige en leuke manier leren dan kan dat bij Mark van Inline Sport, hij leert je de juiste technieken om door of om de stad te kunnen rijden. Je leert o.a. de houding, remmen, bochten maken, de afzet, afdalen en nog veel meer. Als je deze lessen hebt doorlopen kun je deelnemen aan een vervolgcursus.

Je kunt voor deze lessen gebruik maken van de inline skates/skeelers, beschermers en helm van Inline Sport, maar je mag natuurlijk ook eigen materiaal gebruiken. De lessen worden verzorgd op Rengerslaan 1. Je krijgt €10 euro korting als je mee gaat doen met introductiecursus of een vervolgcursus bij Inline Sport. De cursus van 4 lessen van een uur kost dan niet €55 euro, maar €45 euro.

Prijs: €45 voor 4 lessen
Locatie: Rengerslaan 1
Tijden: in overleg

Aanmelden kan via deze website.

Daarnaast krijg je 10% korting bij de aanschaf van skeelers, beschermers en helm op inline-sport.nl/webshop via de code: studentensportleeuwarden.