Sportpassen

Alles wat jij moet weten over een sportpas van Studentensport Leeuwarden.

Met een sportpas kun je deelnemen aan verschillende sporten die worden aangeboden door Studentensport Leeuwarden. Of je nu van volleybal of yoga houdt, er is altijd wel een sport die bij jou past! We werken nauw samen met verschillende sportverenigingen, waar je met een sportpas tegen een gereduceerd tarief kunt sporten. De meeste sporten vinden plaats in de nabijgelegen sporthal 'Rengers', op slechts 100 meter afstand van de NHL Stenden campus (Fiswerderweg 3). Sommige sporten vinden plaats op andere locaties, die je kunt vinden in het sportrooster.

Benieuwd naar ons volledige sportaanbod? Klik hier voor het actuele aanbod

Basic of Plus sportpas

Je kunt kiezen tussen een Basic of Plus sportpas. Met de sportpas Plus kun je alle sporten van Studentensport Leeuwarden beoefenen, inclusief onbeperkt fitnessen en deelnemen aan groepslessen bij Bewegingscentrum Leeuwarden. Daarnaast kun je tegen een gereduceerd tarief sporten bij verschillende andere sportverenigingen. Je kunt kiezen uit een sportpas van 12, 6 of 3 maanden.

Als je kiest voor de Basic sportpas, kun je alle sporten van Studentensport Leeuwarden beoefenen en heb je de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief te sporten bij verschillende andere sportverenigingen. De Basic sportpas is verkrijgbaar voor 12 of 6 maanden.

Plus sportpas

keuze uit een abonnement voor 3, 6 of 12 maanden
deelname aan alle sporten van Studentensport Leeuwarden
onbeperkt fitnessen / deelname aan groepslessen bij BCL
korting op sporten bij diverse verenigingen

Basis sportpas

keuze uit een abonnement voor 3, 6 of 12 maanden
deelname aan alle sporten van Studentensport Leeuwarden
korting op sporten bij diverse verenigingen
Geen fitness inbegrepen