Maandag 17.00 - 18.30 uur I Rengershal Leeuwarden
Boksen
Fiswerderweg 38917 EW Leeuwarden-plan route

Bij Leeuwarden Student Sport bieden we je de mogelijkheid om de uitdagende en krachtige sport van boksen te beoefenen. Boksen is niet alleen een fysieke sport, maar ook een geweldige manier om je mentale kracht en discipline te ontwikkelen.

Onze bokstrainingen vinden plaats in de Sporthal Rengers. Onder begeleiding van ervaren bokstrainers leer je de basistechnieken van het boksen, zoals stoten, verdedigen, voetwerk en conditietraining. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan bokssparring en combinaties.

Boksen biedt tal van voordelen, waaronder het vergroten van je kracht, uithoudingsvermogen, snelheid en coördinatie. Het helpt ook bij het verbeteren van je zelfvertrouwen, discipline en stressvermindering.

Of je nu een beginner bent die de basis wil leren of een ervaren bokser die zijn of haar vaardigheden wil verfijnen, Leeuwarden Student Sport biedt de juiste omgeving en begeleiding. Kom langs en ontdek de opwinding en voldoening van het boksen. We kijken ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan en je te helpen je doelen te bereiken!