Seizoenscontributie €110,- in plaats van €125,- of korting op strippenkaart
Curling
Fryslânplein 18914 BZ Leeuwarden-plan route

Curling is een dynamische sport die veel meer inhoudt dan op het eerste gezicht lijkt. Het is een activiteit waarbij samenwerking en communicatie net zo belangrijk zijn als de individuele vaardigheden van mikken, schuiven en vegen. De grootste uitdaging ligt in het combineren van de vaardigheden die nodig zijn om de sport goed te beoefenen: precisie en controle, gevoel voor richting, een goede balans, strategisch inzicht en teamgeest.

In curling strijden twee teams van elk vier spelers tegen elkaar. Het doel is om een steen van ongeveer 20 kilogram van de ene kant van het ijs, de sheet, naar de andere kant in het huis, het doelgebied, te spelen. Teams wisselen elkaar af met het spelen van een steen naar de andere kant van het ijs. Het team met de meeste stenen het dichtst bij het midden van het huis wint de ronde.

Voor studenten die geïnteresseerd zijn in het uitproberen van curling, biedt de sportpas een verlaagde contributie voor een seizoen van €110,- in plaats van €125,-.

Er zijn ook opties zoals een 3 strippenkaart voor €40,- of een 5 strippenkaart voor €60,-, beide met sportpas. Als men besluit lid te worden nadat de strippenkaart is gebruikt, wordt het bedrag verrekend met het lidmaatschap.

Materialen zijn niet direct nodig voor nieuwe spelers, aangezien deze beschikbaar zijn bij de curlingclub. Het enige wat nodig is, is sportieve kleding, zoals een comfortabele broek en schone platte schoenen zonder hak, bij voorkeur sportschoenen.

Ontdek de wereld van curling en laat je verrassen door deze unieke en strategische sport!

Data: van 30 september tot 30 maart
Tijden: Dinsdagavond 20:15 – 21:45
Plaats: Elfstedenhal Leeuwarden
Website: www.fryskecurlingclub.nl

Wil je gaan Curlen? Neem via dit formulier contact op
Het formulier kon niet verzonden wordenHet formulier is verzonden