Nu met 20% korting en betaal voor een 10-rittenkaart slechts € 120,-
Dansen
Marshallweg 4b8912 AC Leeuwarden-plan route

Bij Studentensport Leeuwarden bieden we je de mogelijkheid om je passie voor dans te uiten en te ontwikkelen. We werken samen met dansstudio Linda om je een verscheidenheid aan dansstijlen aan te bieden.

Dansstudio Linda biedt uitdagende en verschillende sport & dansstijlen aan. Of je nu een ervaren danser bent of gewoon wilt ontdekken hoe leuk dansen kan zijn, dansstudio Linda biedt een inspirerende omgeving waar je je danstechnieken kunt verbeteren en nieuwe moves kunt leren.

Dansen is niet alleen een geweldige manier om actief te zijn, maar het is ook een creatieve uitlaatklep en een sociale activiteit. Het helpt je om je expressievermogen te ontwikkelen, je zelfvertrouwen te vergroten en nieuwe vrienden te maken.

Prijzen:
In combinatie met een sportpas ontvang je 20% en betaal je slechts € 120,- voor een 10-rittenkaart.

Locatie: Dansstudio Linda, Marshallweg 4b, Leeuwarden
Website: https://www.dansstudiolinda.nl/

Kom langs en laat je passie voor dans tot leven komen bij dansstudio Linda. Of je nu wilt deelnemen aan een specifieke dansstijl of verschillende stijlen wilt uitproberen, we bieden je de mogelijkheid om je dansvaardigheden te verbeteren en plezier te hebben in een inclusieve en ondersteunende omgeving. We kijken ernaar uit om samen met jou te dansen!

Dansen bij Dansstudio Linda? Neem via dit formulier contact op
Het formulier kon niet verzonden wordenHet formulier is verzonden