Maandag 18.30 - 20.00 uur I Rengershal Leeuwarden
Futsal
Fiswerderweg 38917 EW Leeuwarden-plan route

Futsal, ook wel bekend als zaalvoetbal, is een zaalvariant van het traditionele voetbal. Bij Leeuwarden Student Sport bieden we je de mogelijkheid om deze snelle en technische sport te beoefenen.

Futsal wordt gespeeld in een sporthal en maakt gebruik van een plofbal, een voetbal van maat 4 die bijna niet stuitert. De wedstrijden worden gespeeld met teams van vijf spelers, gedurende twee helften van 25 minuten. Het spel heeft zijn eigen specifieke regels en het speelveld heeft een grootte van ongeveer 40 bij 20 meter.

Bij de trainingen van Leeuwarden Student Sport ligt de focus op het ontwikkelen van zowel technische vaardigheden als tactisch inzicht. Je zult werken aan dribbelen, passen, schieten en het verbeteren van je positiespel. Daarnaast is er ook ruimte voor plezier, waarbij je de kans krijgt om partijtjes te spelen en te genieten van de gezellige en competitieve sfeer van futsal.

Of je nu een ervaren zaalvoetballer bent of nieuw bent in de sport, futsal biedt een geweldige manier om je voetbalvaardigheden te verbeteren, je conditie op peil te houden en plezier te hebben met medestudenten. Kom langs bij Leeuwarden Student Sport en ervaar de opwinding van het zaalvoetbal!