Dinsdag 19.00 - 21.00 uur Rengershal Leeuwarden en zondag 12:00 - 14:00 Bewegingscentrum Leeuwarden
Hip hop work-out
Fiswerderweg 38917 EW Leeuwarden-plan route
Hiphopdans is een urban dansstijl die gedanst wordt op populaire (hiphop) muziek. Bij Studentensport Leeuwarden heten we dansliefhebbers van alle niveaus van harte welkom! Of je nu net begint met dansen of al ervaring hebt, bij ons ben je op de juiste plek. We bieden trainingen aan die zich richten op het verbeteren van je dansvaardigheden en choreografieën. 

Hip-Hop is een dansvorm die niet alleen je fysieke zelfbewustzijn vergroot, maar ook je coördinatie, gevoel voor ritme en creatieve vaardigheden aanscherpt. Of je nu wilt werken aan je danstechniek of gewoon plezier wilt hebben met medestudenten, de Hip-Hop lessen bieden je een geweldige kans om je passie voor dans tot uiting te brengen. 

Of je nu een ervaren danser bent of net begint met dansen, de Hip-hop lessen bij Studentensport Leeuwarden bieden je een geweldige gelegenheid om je dansvaardigheden te verbeteren, je fitheid op peil te houden en plezier te hebben met medestudenten. Wij kijken ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan en je dansvaardigheden te ontwikkelen! 

Op dinsdag vinden de lessen plaats in sporthal Rengers en op zondag vinden de lessen plaats bij Bewegingscentrum Leeuwarden.