Woensdag 18.00 - 19.30 uur I Rengershal Leeuwarden
Kickboksen
Fiswerderweg 38917 EW Leeuwarden-plan route

Kickboksen is een veelzijdige vechtsport waarbij zowel je handen als je benen worden gebruikt. Bij Leeuwarden Student Sport bieden we je de mogelijkheid om deze uitdagende en energieke sport te beoefenen.

Kickboksen heeft tal van voordelen voor zowel je fysieke als mentale gezondheid. Het stimuleert je bloedsomloop, vermindert vermoeidheid, verbetert je concentratie en helpt je stressniveau te verlagen. Bovendien geeft het je lichaam een enorme energieboost, wat vooral handig is na intensief studeren.

Tijdens de kickbokstrainingen bij Leeuwarden Student Sport krijg je de kans om te werken aan je techniek, kracht, conditie en zelfvertrouwen. Je leert verschillende stoot- en traptechnieken, evenals effectieve verdedigingstechnieken. Onze ervaren trainers zullen je begeleiden en zorgen voor een veilige en motiverende omgeving.

Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt in het kickboksen, onze trainingen zijn geschikt voor alle niveaus. Kom langs en ontdek de kracht en voldoening van het beoefenen van deze opwindende vechtsport. Zorg voor een goede workout en verbeter je fysieke en mentale welzijn!