€10,- per maand
Korfbal
Kalverdijkje 828924 JJ Leeuwarden-plan route

Bij Leeuwarden Student Sport bieden we je de kans om te genieten van de spannende en dynamische sport Korfbal. Korfbal is een gemengde teamsport waarbij je via dynamisch samenspel de bal probeert te scoren in de korf. De Korfballessen vinden plaats bij KV Leeuwarden, Kalverdijkje 82 in Leeuwarden.

Een team bestaat uit 4 heren en 4 dames en wordt gespeeld in 2 vakken. Het is een sport die iedereen kan beoefenen en wordt het hele jaar door gespeeld. Ben je als student op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je in contact komen met andere studenten, kom dan het korfballen bij KV Leeuwarden proberen. Of ben je spelend lid bij een andere korfbalvereniging, maar wil je doordeweeks graag trainen, meld je dan aan als studentenlid, via seretaris@kvleeuwarden.nl.

Tijden: Elke dinsdagavond van 18.30-19.30 (november-maart in de zaal), en 19.00-20.00 (april-juni op het veld).
Locatie: KV Leeuwarden, Camminghahal Kalverdijkje 82 Leeuwarden

Of je nu wilt leren kortballen, je bestaande korfbalvaardigheden wilt verbeteren, of gewoon plezier wilt hebben met medestudenten, Leeuwarden Student Sport biedt de perfecte gelegenheid. Kom langs en ontdek korfbal. We kijken ernaar uit om samen met jou op het korfbalveld te staan!

Het formulier kon niet verzonden wordenHet formulier is verzonden