Speel nu Padel voor €13,50 per uur (in plaats van €22,50)
Padel
Kalverdijkje 76B8924 JJ Leeuwarden-plan route

Bij Leeuwarden Student Sport bieden we de mogelijkheid om padel te spelen, een snelgroeiende en leuke racketsport. Padel combineert elementen van tennis en squash en wordt gespeeld op een afgesloten baan met glazen wanden en een net in het midden. Je kunt padellen bij de Padel Fabriek, gelegen aan het Kalverdijkje 76B in Leeuwarden. 

Padel is geschikt voor spelers van alle niveaus, of je nu een beginner bent of al ervaring hebt. Het spel is gemakkelijk aan te leren en biedt spannende rally's en strategische uitdagingen. Het is een sociale en dynamische sport die gespeeld kan worden in dubbelspel, waarbij teamwork en communicatie belangrijk zijn.

Tijden: maandag t/m vrijdag tot 16.00 uur en zaterdag van 9.00 - 18.00 uur.
Zaterdag van 13:00 - 14:00 gratis als je je inschrijft via jouw VirtuaGym app (let wel op, vol is vol).
Locatie: Padel Fabriek

Website: https://www.padelfabriek.nl/

Of je nu wilt leren padel te spelen, je techniek wilt verbeteren of gewoon plezier wilt hebben met medestudenten, Leeuwarden Student Sport biedt de ideale gelegenheid. Kom langs en ontdek de opwinding en het plezier van padel. We kijken ernaar uit om samen met jou op de padelbaan te staan!

Vul het onderstaande contactformulier in om gebruik te maken van de actie.

Wil je Padel spelen met je Studentensport vrienden? Per 9 maart hebben we Padel toegevoegd aan het sportrooster! Elke zaterdag van 13.00 tot 14.00 uur kun je je inschrijven via je VirtuaGym app.

Contact met Padel Fabriek
Het formulier kon niet verzonden wordenHet formulier is verzonden