Ontvang nu een 10x trainen strippenkaart met 50% korting en betaal slechts € 37,50
Survivalrun / Bootcamp / Outdoor fitness
Butlan 48926 XH Leeuwarden-plan route

Bij Studentensport Leeuwarden bieden we je de mogelijkheid om de avontuurlijke en uitdagende sport van survivalrun, bootcamp of outdoor fitness te ervaren. Survivalrun combineert verschillende outdoorvaardigheden, zoals klimmen, abseilen, touwklimmen en oriëntatie, om je fysieke en mentale kracht te testen.

Onze sportsessies vinden plaats bij Copini Buitensport. Hier krijg je de kans om onder begeleiding van ervaren instructeurs uitdagende hindernisparcoursen te overwinnen en jezelf te pushen buiten je comfortzone.

Survivalrun
Bij de survivalrun groepsles wisselen we het klimmen in hindernissen af met hardlopen. Survivalrun is een veelzijdige buitensport waarbij je kracht, conditie, souplesse, techniek en doorzettingsvermogen ontwikkelt. 

Tijden: maandag en vrijdag van 19.30 - 21.00 uur

Outdoor fitness
Je wilt graag fitter en sterker worden, goede begeleiding bij je workout en dat het liefst lekker buiten? Dan is outdoor fitness wat voor jou! Tijdens deze groepsles werk je aan een krachtige (basis)conditie.

Tijden: maandag en donderdag van 19.30 - 20.30 uur / vrijdagochtend van 10.00 - 11.00 uur

Bootcamp
Je wilt graag lekker afwisselend buiten trainen, volop door alle seizoenen heen, gezellig in een groep én onder professionele begeleiding? Dan is bootcamp iets voor jou! We wisselen kracht-training af met conditietraining, iedere bootcamp training weer anders!

Tijden: dinsdag van 19.30 - 20.30 uur

De buitensportactiviteiten zijn geschikt voor avonturiers van alle niveaus, van beginners tot ervaren beoefenaars. Je zult werken aan het overwinnen van obstakels, het ontwikkelen van je klimvaardigheden en het vergroten van je uithoudingsvermogen.

Prijzen: 10x trainen strippenkaart nu met 50% korting, voor slechts € 37,50 (normaal € 75,-). De strippenkaart is 6 maanden geldig.

Locatie: Copini Buitensport Leeuwarden
Website: https://www.copinibuitensport.nl/

Kom langs en ervaar de spanning en uitdaging van het het buitensporten. We kijken ernaar uit om samen met jou de grenzen te verleggen en te genieten van de natuurlijke omgeving bij Copini Buitensport!!