Verschillende aanbiedingen het hele jaar door
Tennis
Kalverdijkje 76b8924 JJ Leeuwarden-plan route

Bij Leeuwarden Student Sport bieden we je de mogelijkheid om te genieten van de sportieve en uitdagende sport van tennis. Tennis is een sport die zowel fysieke kracht als technische vaardigheden vereist, en het biedt een geweldige manier om actief bezig te zijn en plezier te hebben met medestudenten.

Onze tennisactiviteiten vinden plaats bij TV de Molen, gelegen op het Kalverdijkje 76B in Leeuwarden. Onder begeleiding van ervaren trainers krijg je de kans om je tennistechniek te verbeteren, je spelvaardigheden te ontwikkelen en deel te nemen aan leuke wedstrijden.

Tennis is geschikt voor spelers van alle niveaus, van beginners tot gevorderden. Of je nu wilt leren tennissen of je vaardigheden wilt aanscherpen, onze trainers zorgen voor begeleiding en ondersteuning om je te helpen je doelen te bereiken.

Prijzen:

Aanbieding: lidmaatschap 2024 met 30% korting 110 EUR (1 januari 2024 t/m 31 december 2024)

* Banen zijn het hele jaar door goed te bespelen!

Lidmaatschap geeft recht om onbeperkt te spelen op de banen gedurende de periode van het lidmaatschap en geldt alleen voor leden. Niet leden kunnen deelnemen als introducee voor 8 EUR (max. 3 keer)

Stuur een email naar ledenadministratie@tvdemolen.nl en wij helpen je met het activeren van jouw keuze om te tennissen!

Locatie: TV de Molen
Website: https://www.tvdemolen.nl/

Kom en doe mee met onze tennisactiviteiten om je slagen, volleys en services te verbeteren. Geniet van de uitdagingen en de voldoening van het tennisveld. We verwelkomen je graag bij TC de Molen om samen te genieten van deze geweldige sport!

Contact opnemen met TV De Molen
Het formulier kon niet verzonden wordenHet formulier is verzonden