Kennismaken met De Vitaliteitsfabriek voor €8,-
De Vitaliteitsfabriek
Zaailand 100b8911BN Leeuwarden-plan route

Werken aan je vitaliteit

Heb je het gevoel dat jouw eigen stress je soms in de weg staat? Of vind je het lastig om aan het eind van een drukke schooldag écht even tot rust te komen?

In De Vitaliteitsfabriek leer je hetgene wat het leven je voor de voeten gooit slimmer, betekenisvoller en succesvoller op te pakken—want goede gewoontes en handig met jezelf omgaan zorgen voor meer energie en leefplezier!

Samen met Studentensport Leeuwarden bieden we je de mogelijkheid om eenmalig kennis te maken met ons ABC-Go!, een compacte uitvoering van ons reguliere ABC-tje, speciaal voor studenten! Binnen dit programma loop je 3 fases door: Activatie, Breintraining en Consolidatie. Aan de hand van deze principes helpen wij je te werken aan je fysieke én mentale gezondheid, want ook je hersenen kun je trainen!

Hoe werkt dat dan?

In fase A zetten we je even helemaal aan. Door sport af te wisselen met specifieke ademhalingsoefeningen gaat je hartslag omhoog en worden zuurstof en andere voedingsstoffen naar je brein gepompt. Precies waar we het nodig hebben, want bij fase B gaan we flink met je brein aan de slag.    

In fase B leer je je geheugen trainen met ons Train je Brein-programma. Je verbetert je geheugen, je concentratie en je denksnelheid op een uitdagende manier.  Het idee van deze cognitieve intensieve training is dat het brein een handje geholpen wordt weer actiever te worden, waardoor er, juist op celniveau, meer energie ontstaat en de prikkelverwerking in het brein toeneemt. Dit digitaal trainen gebeurt via diverse breingames: voor ieder wat wils dus!

In fase C ga je even lekker ontspannen. Je hersenen krijgen op dit moment de kans om alles wat je net hebt geleerd te verwerken en op te slaan. Je kunt elke keer gaan voor een andere vorm van ontspanning, bijvoorbeeld een begeleide fascia stretch-sessie of meditatie. Ook kun je lekker in je eentje relaxen met een “hersenmeter” die jou helpt te mediteren door je hersengolven te vertalen naar directe audiofeedback, een ademende slaaprobot of binaural beats.

ABC-Go! duurt 1 uur

A-B-C, ik doe mee!

We bieden je aan om eenmalig kennis te maken met ABC-Go! voor maar € 8,- i.c.m. een Studentensport Leeuwarden sportpas! Als je na deze kennismaking enthousiast bent om aan de slag te gaan kun je zelf een abonnement afsluiten via onze site. Ook zijn we druk bezig met het opzetten van een speciaal studentenabonnement. Houd onze website dus even in de gaten!

Waar, wanneer?

Waar: De Vitaliteitsfabriek, Zaailand 100b, Leeuwarden. Boven de La Place.
Wanneer: Via de website van De Vitaliteitsfabriek kun je je inschrijven voor jouw eenmalig ABC-Go!.

Er kan gekozen worden voor een ABC-Go! op maandag en woensdag van 17.00-18.00 uur en op dinsdag, donderdag, vrijdag van 8.00-9.00 uur. 

Als je de gewenste dag aanvinkt, zit daar automatisch het bovengenoemde tijdstip aan vast. Je kunt dus iedere dag een ABC-Go! uitproberen!