LSV 2024

5 juni 2024 / 15:00 - 23:00
Direct aanmelden

Het grootste studenten voetbaltoernooi van het noorden

Op 5 juni 2024 is het weer zover: het Leeuwarder Studentenkampioenschap Veldvoetbal! Ieder jaar heerst er weer een gezellige sfeer tijdens het toernooi en het eindfeest in de kantine. We spelen op woensdagmiddag 5 juni 7 tegen 7 om uiteindelijk 2 teams tot winnaars te kronen. Een winnend team in de categorie dames en een winnend team in de categorie heren gemengd.

Schrijf je nu in via het formulier onderaan de pagina

LET OP

Je schrijft je team in een keer in. Je team bestaat uit minimaal 7 en maximaal 10 deelnemers. Een teamdeelname kost €75,-. Dit is inclusief avondeten.

De spelers in je team zijn allemaal student. Jullie kunnen gecontroleerd worden op je studentenkaart.

Je mag per team 1 dispensatiespeler hebben (dat betekent 1 iemand in jullie team die geen student is). Dit moet wel worden aangegeven in het formulier bij opmerkingen.

In actie voor KWF

Inschrijfgeld terugverdienen, een nieuw voetbaltenue, een geld ophalen voor KWF Kankerbestrijding? Ga opzoek naar een sponsor! Dit jaar komen wij samen in actie tegen kanker, dit jaar voetballen wij voor het leven. Beter leven met en na kanker. Dat is waar wetenschappelijk onderzoek volgens KWF Kankerbestrijding om draait. Kijk voor meer informatie op 'in actie voor KWF'.

Check hier het toernooireglement
>>Toernooireglement

Direct aanmelden
Het formulier kon niet verzonden wordenHet formulier is verzonden
Wij doen mee in de categorie...
Categorie
Ik bevestig hierbij dat mijn team bestaat uit studenten (of met 1 dispensatiespeler)
Ik bevestig hierbij dat ik kennis heb genomen van het wedstrijdreglement