Open Studentendag Leeuwarder Roeivereniging Wetterwille

9 april 2024 / 17:00 - 19:00

Roeien is een supercoole, uitdagende en gezonde manier om actief te zijn in de buitenlucht. Je traint niet alleen je uithoudingsvermogen en al je spiergroepen, maar ook om als team te gaan voor één uitdaging. Of dat nu een toertocht, kortebaan- of marathonwedstrijd is. Alles kan, niets moet! Naast inspanning is er alle ruimte voor ontspanning en gezelligheid. Samen koken, eten en wat drinken aan de bar in het clubhuis. Vaak maak je vriend(inn)en voor het leven.

Lijkt het je wat? Kom dan naar de open dag op 9 april 2024 en maak vrijblijvend kennis met het roeien in en om het waterrijke Leeuwarden. En neem vooral een studiegenoot mee! Tijdens de open dag wordt er verteld wat roeien zo aantrekkelijk maakt én neem je de proef op de som. Ben je enthousiast geworden? Dan kun je je ter plekke opgeven voor de introductiecursus.

Tijdens de open dag krijg je niet alleen een rondleiding en een hapje en een drankje, maar krijg je ook de mogelijkheid om een stukje roeien. Kleed je dus gepast! Denk aan een trainingsbroek, sneakers en afhankelijk van het weer een warme trui of jas.

Meer weten? Ga naar lrvwetterwille.nl of mail secretariaat@wetterwille.nl