Een introductieduik voor € 30,- of 10% korting op een Open Water cursus
Duiken (cursus)
Jelsumerstraat 128917 EN Leeuwarden

Bij Leeuwarden Student Sport bieden we je de mogelijkheid om de fascinerende onderwaterwereld te verkennen door deel te nemen aan een cursus duiken. We werken samen met Duikvereniging Leeuwarden, gevestigd in zwembad de Blauwe Golf, om je een uitgebreid programma aan te bieden.

De duikvereniging heeft een speciaal aanbod voor studenten die op een Grand Tour gaan. Dit omvat praktijklessen in Nederland, waarbij je de benodigde duikvaardigheden en -technieken leert. Vervolgens heb je de mogelijkheid om 'af te duiken' en je PADI-examen af te leggen op de Grand Tour-locaties, zoals Thailand, Indonesië en Zuid-Afrika.

Het is belangrijk dat studenten kunnen bewijzen dat ze hebben deelgenomen aan de praktijklessen in Nederland. Dit kan worden gedaan door het bijhouden van een logboek of door een PADI-account aan te maken, waarin alle gemaakte duiken worden gedocumenteerd.

Duiken is een avontuurlijke activiteit die je de kans geeft om een compleet nieuwe wereld te ontdekken. Het biedt je de mogelijkheid om prachtige koraalriffen, exotische vissen en andere onderwaterwonderen te verkennen.

Prijzen:
Introductieduik voor € 30,-
Open water cursus € 425 (duikcursus in zijn geheel in Nederland)
Open water cursus € 350 (duikcursus en theorie in Nederland en 4 buitenduiken in het buitenland)

Tijd: Woensdag 20.30 – 22.00 uur
Locatie: Zwembad de Blauwe Golf voor praktijklessen (specifieke locaties worden verstrekt door Duikvereniging Leeuwarden)
Website: https://www.duikverenigingleeuwarden.nl/

Kom langs en neem deel aan onze cursus duiken. We kijken ernaar uit om samen met jou te duiken en je voor te bereiden op een onvergetelijke duikervaring tijdens je Grand Tour. Duikvereniging Leeuwarden staat klaar om je te begeleiden op dit spannende avontuur!

Gebruik maken van de duikcursus? Neem via dit formulier contact op.
Het formulier kon niet verzonden wordenHet formulier is verzonden